Alla inlägg under oktober 2008

Av Catta - 22 oktober 2008 15:19



Fick minsann paket av "ungarna" idag :-)

Jättefint,och det passar utmärkt till en godisråtta som mig .

Vi ska prova den efter middan idag.


Av Catta - 22 oktober 2008 08:39



Idag ska jag o M åka till Avesta o handla mat. Risken är väl att man har ont i käften sen,för det brukar bli en massa trams o gapskratt när vi är på utflykt.

Jag minns en gång när vi var i V-ås och skulle släppa av min dotter vid Stora Torget,och naturligtvis var det massor med folk där,och jag vet inte vad jag gjorde när jag klev ur bilen men det slutade med att jag ramlade och hamnade till hälften under bilen ! Min Dotter skämdes,jag kände mig totalt förnedrad för jag lyckades ju gallskrika i fallet så alla blickar vändes mot mig, och min väninna M satt i bilen o skrattade så hon höll på att pissa ner hela bilen.. När jag till slut lyckats kravla mig fram o hoppat in i bilen så brast det såklart för mig också..Åh,vad vi tjöt..


Jag vill minnas att det var på samma resa som vi åkte omkring på en cykelväg..Helt plötsligt så befann vi oss bara på en cykelväg och ingen av oss hade nog reagerat om det inte var  för att vi mötte ju bara cyklar. Vilket krångel innan M lyckades backa bort bilen sen,å massor med gapskratt..


Alltså hon är ju faktiskt en trafikfara när hon sätter igån o skrattar,för hon skrattar verkligen så tårarna sprutar o då ser hon ju inget,så det är där jag får rycka in och vara nån slags "kartläsare",men det brukar inte bli så bra..

Och så mellan skrattanfallen så säger hon att det är mitt fel att hon börjar skratta..


En annan gång när vi var ute o åkte sent en kväll i höstregnet,så gick vindrutertorkarna sönder..Hej å hå,tänkte vi..Det är väl inget problem att sätta dit nya,så vi stannade vid första bästa mack o inhandlade två st. Det vi inte visste var att den bilen var nån "extra special edition",och det gick fasen inte att få dit dom..Vi var ju tvugna att åka hemåt,för det var ju ganska sent och vi hade säkert 8 mil hem,så vi fick helt enkelt ta varsin vippa i handen o veva ner rutorna och sen sitta som två hystericor o gapskratta medans vi agerade vippmotorer..Kallt var det o det regnade in..Undrar vad folk vi mötte tänkte när dom såg vårt ekipage ?


Jag har massor med minnen från våra resor,men jag får avvakta lite med att skriva om dom,för nu lyser minsann batteriknappen på tangentbordet att det är snart slut på batterier. Så det måste jag komma ihåg att köpa idag.


Ha en trevlig dag !



Av Catta - 21 oktober 2008 07:41


Igår var vi till det sötaste lilla charmtrollet och grattade honom på sin 6-månaders dag. Han fick en hopp-häst av oss,ingen riktig såklart utan en blå som man blåser upp. Fast han var mest intresserad av snöret o lådan som den låg i,men den kan han nog ha kul med bara dom små knubbiga benen blir lite längre så dom når ner till golvet. :-)

Idag blir det städning för min del.Ska ner och handla hem nåt gott ? skurmedel strax. Och i samma veva ska jag boka tvättstuga. Det är så mysigt sen på kvällen när allt luktar fräscht o nystädat.

Fick jättefina nageldiamanter på posten igår av min storesyster,så det ska pysslas med till helgen när Älskling o Jag ska ut o fira två saker :-).

Hoppas våra vänner M o R kan följa med ut o äta och ha det trevligt,det vore jättekul.


Nej,nu blir det på med täckjacka o sen vandra ner i regnet..


Vi hörs !

Av Catta - 20 oktober 2008 09:28

Jag överlevde,men snacka om ångestfylld dusch..

Tack o lov att vi har ljusa tapeter o golv överallt,så syns dom bättre..Fast det vore kanske bättre om jag inte såg dom ? *Det man inte vet lider man inte av*..Ne,jag vill nog veta vart jag har dom.



Nej,nu är det dags att fixa sig o gå ner på stan..Radar o nät var det.


Hej å hå..

Av Catta - 20 oktober 2008 08:44



Den spindeln jag hittade igår i ena hallen var inte en vacker syn..Hur stor som helst och skitäcklig..

Jag upptäckte den precis när T hämtade hem Hundringen,och jag hade varit inne i sovrummet och hämtat Hundringens korg. Den satt/stog/låg-(jag vet inte vad dom gör) på golvlisten och alla vet väl ungefär hur bred en golvlist brukar vara ? Fanskapet nådde till halva listen ! Jag vrålade och tvingade T att fånga den o lägga den i toastolen,så jag kunde inspektera den på ett tryggt sätt. Men fy fasen vilket vider säger jag bara! Jag V E T att man inte ska döda spindlar o annat löst folk,men jag hade inget annat val än att spola !

Jag har tänkt ta en dusch snart och har jag gått omkring som värsta spindeljägaren här i lägenheten med ett långt kvastskaft och inspekterat golv,väggar o tak. Jag har skakat varenda handduk o badlakan i badrummet inklusive duschdraperiet. Har hört att dom trivs med att gömma sig i handdukar osv..Läste förut om en tjej som hade virat in skallen i en handduk efter duschen och när hon tog bort den så låg det en jättespindel där.. :-(

Som en extra säkerhetsåtgärd så sprayade jag in lite hårspray i vetilationsgrejen i badrummet..

Så idag vet jag exakt vad jag ska göra. Nämnligen gå ner på stan och handla radar och nåt slags nät att sätta för vetilationen.

Jag har alltid tyckt dom är äckliga,och det spelar ingen roll att folk säger att dom är helt "ofarliga". Vidriga är dom och jag avskyr fanskapen!!

Älskling sa i början när vi var tillsammans att han skulle vilja skaffa en typ fågelspindel..Jo,visst kan vi göra det-När helvetet fryser till is !

Ne,nu måste jag ta mig i kragen o hoppa in i duschen,och eftersom jag inte är ett dugg katastroftänkande så slutar det väl med att det kommer en jäkel och jag får panik,halkar i duschen,svimmar och sakta dränks för jag inte hann stänga av vattnet innan jag svimmade.



Adjö !


Av Catta - 18 oktober 2008 13:32



Förra helgen när jag o Älskling skulle ut så fick jag en smart tanke..Att jag skulle klippa luggen..Hmm...

Det sägs att man lär sig av sina misstag..HOPPAS för satan det för nu ser jag ut som nåt som Djävulen spottat ur sig på morronen.

Men lika glad är jag för det,men gladast är nog frissan...Dvs,jag behöver Kajsa exakt nu !! Kajsa=Frissan.. Jag tror att man kan sätta löshår i luggen *S*

Äh,va fan..Det kunde vart värre..Eller ?

*Tänker så det knakar o undrar vad som kunde va värre*

Finns EN sak som är värre..När jag o Jacken (som för övrigt varit död sen tre år tillbaks) skulle på kryssning o fick för oss att klippa oss innan..Vi såg ut som Satans döttrar.. *S*

Skit samma,om ett par månader har jag vant mig o förhoppningsvis fått fanskapet lite jämnare..

Av Catta - 18 oktober 2008 12:15

När jag bodde i hus så förgrep jag mig på en björk som fanns i trädgården..Undrar om det finns kvar? Ska nog gå förbi o kolla nån dag...

Av Catta - 18 oktober 2008 11:09


När vi nu gifter oss,vill jag ha en fin klänning..Vi har ju sagt att vi ska gifta oss borgeligt,men sånt kan ju ändras. ;-)

Anledningen till att vi har sagt borgelig vigsel är att varken jag eller älskling är vidare förtjusta i kyrkor,men som sagt ett kyrkbröllop är ju väldigt vackert.

Jag har nog tänkt lite att jag är för gammal att ha en vacker vit brudklänning,men wtf,jag kan nog tänka mig det ändå och jag skulle nog trivas i rollen som  prinsessa för en dag ..Fast å andra sidan så kan man ju ha en  riktig brudklänning om det görs borgeligt också,men det tycker inte jag är coolt. Nej,jag ska nog övertala Älskling om detta med kyrkan..

(Grejen är att Älskling sitter bredvid mig just nu o läser vad jag skriver,och han är inte heller helt emot detta med kyrka) :-)

Blir det kyrka,så är vi båda två helt eniga om vilken kyrka det ska vara,men det avslöjar jag inte innan vi bestämt hur det ska bli.

Jag har tre klänningar som jag tycker är jättefina,och om det blir borgelig vigsel skulle jag kunna tänka mig två av dom. Inte den som ser ut som Snövits klänning,men dom andra två..Skulle nog kunna tänka mig att köpa dom ändå o ha till festliga tillfällen..

Och en sak till som jag vet bestämt är att: Jag vet exakt vem som ska vara min Brudtärna ,min väninna sen 20 år tillbaks Marita :-)

Tänk att fast man ibland inte pratar på jättelänge med varann,och sen träffas,om så bara för några minuter så känns det som man talar vareviga minut..Och fast jag inte sagt det rakt ut till henne så vill jag här säga TACK för allt roligt/tråkigt/galet/vardagligt som vi gått igenom..Inte minst i tings o hovrätt..Love you.. Puss !!


Nog med sentimental snack nu,kolla mina blivande klänningar.. :-)















































































Ovido - Quiz & Flashcards