Alla inlägg under januari 2009

Av Catta - 21 januari 2009 20:47

Exakt..Vart ska skåpet stå?

Ha,ha..Vi löser nog det på nåt vis..Om inte annat så har vi ju vårt "extrarum" som står i princip oanvänt.Vi kan ju förvandla rummet till en minibar eller nåt.

Ne,det löser sig sa hon som sket i vasken..(Humor på hög nivå).


Å idag åt vi hemmasnickrad Pizza med tonfisk (fångad på ett skonsamt sätt),sparris,champinjoner,lök,ananas,ost o räkor ( iof kokade levande,men man kan ju inte döda dom innan man kokar dom ).


Millan var förbi en sväng,och hon var lite stressad för hon skulle hämta biljetter o pyssla o syssla för hon har fått en appartamento i Göteborg,o flyttar snart dit. Skitkul..Grattis Mildred!!


Nu är det snart kväll i huset,o i morrn kommer kanske Syster till stan.Vore kul..Bara hon inte försover sig eller nåt ;-)



Av Catta - 21 januari 2009 09:21



Hej hopp vad mycket jag hunnit med sen i morse :-)

Bokade tvättstugan igår,så nu är det sista i maskinerna,sen är det klart.

Har diskat undan,bäddat o plockat,så det är också färdigt.

Har hunnit skicka några irriterande sms till Syster som antingen sover ännu,eller så jobbar hon.

Har läst igenom dagens skörd av "Favoritbloggarna" som av nån märklig anledning blir fler o fler för var dag :-)


Så när det sista är klar i t-stugan ska jag ta mig en prommis ner på stan och gå och kika på loppisarna.Länge sen jag gjorde det så där "på mitt vis" dvs gå o skrota länge,länge och förhoppningsvis göra nåt kul fynd.


Syster skulle försöka komma över och hälsa på nån dag,och jag hoppas det blir snart :-)


Nu ska jag ta mig nån slags frukost känner jag. Jag skulle önska att jag inte tyckte att havregrynsgröt var så jäkla äckligt,för det känns som att det kunde va en bra start på dagarna. Kanske kan lära mig gilla det?


Jo,just ja..Igår när Micke fixade o pysslade med middan (som blev helstekt oxfile`med kroketter,beasås med räkor i) så hackade jag till en sallad,å det är väl inte så märkvärdigt.Det som däremot var lite märkvärdigt var att när jag började med salladen så fixade jag iordning en sån där brun papperspåse till avfall ni vet ? Jag har aldrig sorterat sopor,men det känns som en cool grej.


Ha en trevlig dag !

Av Catta - 20 januari 2009 12:31



Hmm...Kan räcka med snö för denna gång nu tycker jag.

Har varit nere o handlat i morse en sväng,kom hem och betalade räkningar och förde över pengar för det fina skåpet+spegel som vi ska hämta nån dag när vädret är lite bättre. Så nu är såna saker fixade.


Ska ta en vända här nu med lite disk o plock,för det har liksom inte blivit av i morse eftersom jag o Syster har talat i tele en låång stund.


Funderar på vad det ska bli till middag idag,men jag kommer inte på nåt just nu..Men det känns som att kött skulle smaka gott.


Lite konstigt en grej.Vi beställde ett par prylar på nätet,och avin kom igår,men gissa om vi vart förvånade när det ska hämtas halvvägs till Virsbo,dvs vid OKQ8 tror jag det heter..Ja,ja..


Ha en trevlig dag !

Av Catta - 17 januari 2009 17:17



Här sitter vi nu,med nypoppade popcorn o glor omkring.


I veckan har vi pysslat o sysslat med olika saker så som,målat om hallbyrån och den blev inte vit utan lite mer som en mugg kaffe utspädd med massa mjölk=Latte..


Planterat ca 12-15 skott som fått rötter som börjat klättra uppåt väggarna.

Skulle egentligen vilja byta ut alla blommor vi har mot nåt nytt..Nån som vill ha Hoyor?


Städat bort julhelvetet o bytt gardiner o haft oss..


Svärmor köper nya gardiner hela tiden o vi får hennes "gamla" max nån vecka gamla,men problemet är att dom är för korta till våra fönster så det funkar inte så bra..Nån som vill köpa massa panellängder billigt? :-)


Här på "Bloggagratis" så är det gratis att ladda upp dom första 100 bilderna,men efter det så måste man betala 20 spänn för varje nya 100 bilder man vill ha och nu är jag inne på omgång 300 så jag kan inte ladda upp mer bilder förän på Tisdag,och inte vet jag..Kan ske var lika bra det,så behövde ni inte se min kära man skulle ut å röka nyss och bara tog de första han hittade att sätta på fötterna...Ett par guldfärgade sommarsandaler som är mina..Ha,ha..Han såg ut som nånting som just "klivit ur garderoben"..


Läste ett inlägg på en tjejs blogg som jag blev väldigt impad av..Ska fråga henne om jag får "sno"det o lägga in här så ska ni få läsa..

Handlar egentligen om att man ska vara glad för det man har,och uppskatta det..Men det var så jäkla bra skrivet.-"Sa Hon som ofta skulle kunna bli Sveriges första "Katastroftänkarminister"...


Nu står Älskling och sågar bort nå pluppar från två höga tunga järngolvljusstakar vi har,för jag nämnde idag att dom där skulle ju funka som piedestaler till nån av alla Hoyor vi har..Bonk,bank,swisch o si så där var det fixat !


Älskar min man bland annat för att nämner jag nåt jag vill ha hjälp med så är det gjort på direkten..( Skillnad på mannen jag bodde med som pysslade med vårat kök i 3 år o det är nog ännu inte klart) Ha,ha....

Vill vi ha ljus där nån dag så är det bara å byta ut blommorna ett tag..



Hej å hå luden tå..


Av Catta - 17 januari 2009 15:33

Av Catta - 16 januari 2009 09:26


Saknar min lilla "Hårboll" så jävla mycket..



Av Catta - 14 januari 2009 20:02

Eftersom min syster sagt till mig på skarpen nu så är det bäst att jag åtminstone skriver ett litet inlägg ;-)

Palten ja..Yonna o Micke hade en slags palt-tävling-där Yonna haft rekordet bra länge,men denna gån verkade det som hon mötte sin överman i paltätande..Dom klämde i sig FEM paltar var,å Micke kände inte ens av "Paltdöden" ???

Jag åt tre o det känns som jag fortfarande har palt i strupen.

Fast det är det värt..Mums !!




Mer palt åt folket !!

Av Catta - 11 januari 2009 08:36



Gomorron på er !

Har druckit mitt kaffe och ska strax ta Pirkko=Dramaten och bege mig ner till Coop och handla potatis,mjöl och rimmat sidfläsk,och jag får inte glömma diskmedel för just nu ser diskbänken ut som ett slagfält.


När jag kommer tillbaks från stan ska jag väcka Älskling och han ska få en ärofylld uppgift,nämnligen att mala potatisar till palten.

Han har aldrig ätit palt och jag tror han  är lite nervös för detta,men jag tror han kommer tycka om det.

Antingen gillar man det eller så avkyr man det,det finns liksom inget mittemellan.


Ha en trevlig Söndag.

Ovido - Quiz & Flashcards