Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Catta - 17 januari 2009 17:17



Här sitter vi nu,med nypoppade popcorn o glor omkring.


I veckan har vi pysslat o sysslat med olika saker så som,målat om hallbyrån och den blev inte vit utan lite mer som en mugg kaffe utspädd med massa mjölk=Latte..


Planterat ca 12-15 skott som fått rötter som börjat klättra uppåt väggarna.

Skulle egentligen vilja byta ut alla blommor vi har mot nåt nytt..Nån som vill ha Hoyor?


Städat bort julhelvetet o bytt gardiner o haft oss..


Svärmor köper nya gardiner hela tiden o vi får hennes "gamla" max nån vecka gamla,men problemet är att dom är för korta till våra fönster så det funkar inte så bra..Nån som vill köpa massa panellängder billigt? :-)


Här på "Bloggagratis" så är det gratis att ladda upp dom första 100 bilderna,men efter det så måste man betala 20 spänn för varje nya 100 bilder man vill ha och nu är jag inne på omgång 300 så jag kan inte ladda upp mer bilder förän på Tisdag,och inte vet jag..Kan ske var lika bra det,så behövde ni inte se min kära man skulle ut å röka nyss och bara tog de första han hittade att sätta på fötterna...Ett par guldfärgade sommarsandaler som är mina..Ha,ha..Han såg ut som nånting som just "klivit ur garderoben"..


Läste ett inlägg på en tjejs blogg som jag blev väldigt impad av..Ska fråga henne om jag får "sno"det o lägga in här så ska ni få läsa..

Handlar egentligen om att man ska vara glad för det man har,och uppskatta det..Men det var så jäkla bra skrivet.-"Sa Hon som ofta skulle kunna bli Sveriges första "Katastroftänkarminister"...


Nu står Älskling och sågar bort nå pluppar från två höga tunga järngolvljusstakar vi har,för jag nämnde idag att dom där skulle ju funka som piedestaler till nån av alla Hoyor vi har..Bonk,bank,swisch o si så där var det fixat !


Älskar min man bland annat för att nämner jag nåt jag vill ha hjälp med så är det gjort på direkten..( Skillnad på mannen jag bodde med som pysslade med vårat kök i 3 år o det är nog ännu inte klart) Ha,ha....

Vill vi ha ljus där nån dag så är det bara å byta ut blommorna ett tag..



Hej å hå luden tå..


Av Catta - 17 januari 2009 15:33

Ovido - Quiz & Flashcards