Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Mardröm

Av Catta - 17 februari 2009 07:08



Drömde inatt igen att vi gifte oss,och allt var verkligen prerfekt.

jag hade den snyggaste klänningen,dom snyggaste skorna,frisyren och allt var så vackert. Micke var urläcker och jag var så lycklig..


Vi var på ett jättefint ställe,med massa goda vänner,och innan själva ceremonien skulle börja så var vi i nåt litet rum och coolade ner nerverna lite.Jag hade tagit av mig skorna en stund,och när det var dags att gå ut tillsammans började mardrömmen..


Någon hade snott mina supersnygga skor och bytit ut dom mot ett par andra som definitivt INTE var snygga !!

Försökte hitta en bild som liknar dom i drömmen,men så fula kan inte existera.

Det var "anstaltstofflor" som var målade vita med typ tippex,så det lyste igenom mörkblått,och ditklistrat fula fjädrar som såg ut att komma från en nyslaktad höna..


Jag bröt ju såklart ihop totalt,men av nån anledning så kunde vi inte fördröja bröllopet,så mitt val blev att traska ut bland allt folk barfota..


Där kommer vi gående,jag helt rödgråten,med rinnande smink,barfota och förbannad på den som gjort detta,DÅ fick jag nästa chock !!


I smyg hade nån ordnat med ett "dubbelbröllop",och gissa vad den kvinnan hade på fötterna?? Just det ! Mina skitsnygga skor. Där stod fanskapet och hånlog åt mig,och jag bara grät,o grät..


Men..Den som gräver en grop åt andra ni vet..


När vi skulle gå ut igen så snubblade hon och ramlade så illa så hennes ena ben gick av..Man såg tillochmed benpiporna sticka fram..


Jag gick förbi henne och röck åt mig mina fina skor och "råkade" trampa sönder hennes brudbuket som hon tappat på golvet..


Undrar vad en sån dröm kan betyda ?



Uppdatering:

Läste på nätet-Var annars vad det betyder om  skor..

Ta av: någon gör dig besviken


Skitkul.


 
 
Ingen bild

Irina

20 februari 2009 09:50

Jo nu ska jag göra dig lite besviken....när man drömmer om bröllop betyder det oftast att någon ska dö....har jag hört iaf.

 
Ingen bild

Jag Själv

20 februari 2009 16:20

Åh,nej..Säg inte så..Jag som är hypernojjig för allt sånt..
Fast jag hittade denna tolkning:
BRUD, se sig själv som brud: en lycklig kärleksupplevelse.

Jag väljer nog att tro på den :-)

 
Ingen bild

Picken

22 februari 2009 10:26

Drömmer man att man tappar sin sko,eller blir bestulen på densamma så betyder det helt enkelt att du kommer att halka i en jättestor hundpavel och landa mjukt med ansiktet däri *ASG*
Detta kommer att ske oupphörligen om du INTE besöker din syster nästa vecka!
Allt enligt WIKIPEDIA!

PUSS!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catta - 2 maj 2011 10:57

Själv är bäste dräng..   

Av Catta - 28 mars 2009 19:12

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att flytta. Det är ju ganska jobbigt med tanke på allt man vill ha med sig,men denna gång ska jag inte ta med något. Jag har funderat fram och tillbaks länge nu,och detta känns som det rätta.     Fin...

Av Catta - 25 mars 2009 21:37

Bara för jag vill tala om att i dag/kväll åt vi en riktigt god röra.. Tonfisk/lök/boston/majjo å ägg i små fina bitar..På små söta kex..   Ät på den du Picken!!   I'll be back..Soon ...

Av Catta - 18 mars 2009 16:10

Ur Aftonbladet 18 mars 2009     "Nu kan du gifta dig på världens mest romantiska plats: balkongen i Verona där Romeo uppvaktade Julia. Du har säkert sett en variant av den berömda scenen från pjäsen ”Romeo och Julia” där Romeo står gömd ...

Av Catta - 18 mars 2009 08:51

    Satt och letade på nätet efter ett speciellt hundshampo+balsam som är jättebra,men jag minns ej vad det hette,och ramlade såklart över massa hundprylar. En del grejer är ju bara för söta,medans en del är lite för tokiga...     ...

Ovido - Quiz & Flashcards